The Warrior Cats Forum

The ultimate forum to discuss Warrior Cats, roleplay, and more!

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 2018-03-28 07:52:22

wqgfhzxcgfew
Kit
Registered: 2018-03-28
Posts: 4

adidas nmd city sock zwart

https://sneakerbardetroit.com/wp-content/uploads/2016/08/adidas-nmd-city-sock-black-white-4.jpg

De adidas nmd city sock 2 NMD City Sock komt voor de herfst 2016 in een nieuwe grijze / witte kleurweg. Met een volledige Primeknit bovenkant en zittend op de populaire Boost Outsole van het merk, heeft u een directe winnaar bij de hand.

We hebben adidas nmd city sock kopen de nieuwe versie van de City Sock-versie pas een paar weken terug gezien, maar deze laatste kleuren maken gebruik van de oorspronkelijke vorm die kort na de originele NMD aan het begin van 2016 werd gedaald. Gekleed in twee gekleurde kleuren , De vlakke tonen helpen accentueren van de patronen over de elastische Primeknit bovenkant. De midsole pluggen op de 2.0 zijn aan de zijkant verwijderd, dus dit kan een van de laatste tijden zijn die we zien op een City Sock om de subtiele brandingtoevoegingen te hosten.

De paren adidas nmd city sock gum komen uit in twee kleurenwegen, zwart en wit, waarbij zowel een bovenkant in Primeknit, een boostszool, maar uit eerdere versies wordt deze samengesteld met een zoolrubberzool.

Het paar bestaat uit adidas nmd city sock zwart zwarte Primeknit bovenkant, een witte Boost middenzool en zwarte EVA stekkers. Wij zullen kalligrafie werken van Mikitype aan de binnenkant, op een EVA-stekker en op de binnenzool.

http://www.advsupports.com/

Offline

 

2018-03-28 07:52:22

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting