The Warrior Cats Forum

The ultimate forum to discuss Warrior Cats, roleplay, and more!

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 2019-05-27 01:44:33

yaya2017
Warrior
Registered: 2017-08-10
Posts: 335

de uit dat de schoen voldoet aan de behoeften v

Brett Holts, vice-president van Nike Running Adidas NMD Mujer Footwear, en runner Paula Radcliffe verklaren de nieuwe Nike ZoomX Vaporfly NEXT% schoen gedragen door de Nike Air Max 270 Femme winnaar van de London Marathon, Eliud Kipchoge, in deze film geproduceerd door Dezeen. De Nike ZoomX Vaporfly NEXT% volgt de eerdere marathon van het Adidas NMD Mujer merk looptrainer, de Zoom Vaporfly 4%, die werd uitgebracht in 2017. Het VOLGENDE% werd Nike Air Max 270 Mujer gedragen door alle atleten die op het podium van de Adidas ZX 750 Mujer winnaars op de London Marathon op zondag verschenen. De mannelijke winnaar, Nike-gesponsorde Keniaanse renner Kipchoge, heeft Adidas ZX Flux Femme een nieuw record voor de baan en liep de op een na snelste marathon in www.marialonso.es geschiedenis. De Nike ZoomX Vaporfly NEXT% is een trainer voor marathonlopers
Volgens Holts is de trainer ontworpen voor marathonlopers van alle niveaus.

"Deze schoen is gemaakt voor alle marathonlopers van alle niveaus om hen te helpen hun records te Nike Air Vapormax Womens bereiken en barrières te slechten", zei hij in het video-interview, dat Dezeen maakte bij een lancering in Niketown Nike Air Presto Mujer London, de flagship store van het merk in het Verenigd Koninkrijk. De trainer werd gelanceerd om samen te vallen met de marathon van Londen. Nike Air Presto Dam De schoen is gebaseerd op technologie?n die voor het eerst werden gebruikt in de Nike Vaporfly 4 %, die werd ontwikkeld in nauwe samenwerking www.jennycolgan.co.uk met Kipchoge in een poging de atleet te helpen een marathon te voltooien in minder dan twee uur in 2017. "We zijn begonnen Adidas NMD Dámské met de Nike Zoom Vaporfly 4%", aldus Holts. "De update met de Nike ZoomX Nike Air Max 720 Womens Vaporfly NEXT% is eigenlijk slechts een evolutie van dat exact dezelfde systeem dat de game voor onze elite marathonlopers heeft veranderd." Het NEXT% is een update van de vorige marathon-looptrainer van het merk, de Zoom Vaporfly 4% Het NEXT% bevat met www.verdeypaisaje.esname meer van het kenmerkende ZoomX-schuim van Nike, dat werd ontwikkeld in het Sport Research Lab van het merk om het Adidas Superstar Mujer energierendement te verhogen.

"De grootste update is echt 15 procent meer schuim, met name onder de voorvoet, waar je het hoogste  energieterugwinningspercentage krijgt", zegt Holts. Het NEXT% heeft meer van het kenmerkende ZoomX-schuim  van Nike onder de voeten. Tussen twee lagen van de schuim is een gearticuleerde koolstofvezelplaat, die de stijfheid van de schoen verhoogt. "Dat is wat Nike Air Vapormax Femme atleten die voortstuwing geeft om hun voet van de grond te krijgen", legt Hols uit. De Nike Air Max Command Womens Britse ex-marathonloper Radcliffe, die ook met Dezeen sprak bij de lancering van het NEXT%, legde uit dat de schoen voldoet aan de behoeften van marathonlopers voor lichtgewichten uitrusting en voldoende demping voor hun voeten. Zoals atleet Paula Adidas ZX Flux Dam Radcliffe de schoen beschreef als "licht en responsief"
"Het combineert de belangrijkste dingen die elites van een raceschoen willen," zei ze. "terwijl ze precies op hetzelfde gewicht komen als de Vaporfly 4%."

Offline

 

2019-05-27 01:44:33

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting